Tocmai ai terminat un proiect de renovare și nu știi ce să faci cu toate resturile de zugrăveală sau alte materiale? Echipa MMH Cleaning este aici pentru tine!

MMH Cleaning îți stă la dispoziție și cu servicii de curățenie industrială în hale, fabrici, uzine, depozite, garaje, unde sunt necesare echipamente profesionale și echipaj specializat.

Spațiul comercial, sediul firmei sau biroul reprezintă deseori primul contact al clientului cu afacerea ta, așadar menținerea curățeniei reprezintă un factor important la locul de muncă.

Te-ai săturat de tuns iarba și adunat frunze prin grădină? Fie că e vorba de un spațiu comercial, un parc sau de propria casă, spațiul exterior este ca o carte de vizită.

Oriunde te duci în activitățile tale zilnice, spațiile comune pot reprezenta o cale de transmitere a microbilor, de aceea este important să le menținem igienizate.

Ți-e groază când te gândești la tot deranjul cauzat de un eveniment și la toată murdăria de a doua zi? Echipa MMH Cleaning este aici să te scape de această grijă.

Te-ai săturat de curățenia veșnică de sâmbătă? Sau urmează un eveniment important în familie și aștepți mulți oaspeți? MMH Cleaning vine chiar și la tine acasă!

Cum știm că aprovizionarea presupune destul de mult timp pentru planificare, analiza prețurilor, comenzi și preluare, noi venim în ajutorul tău cu necesarul de produse de curățenie.

Echipa MMH Cleaning pune la dispoziția ta și serviciul de închiriere personal, pentru orice fel de eveniment sau necesitate. Asigurăm personal calificat pentru menținerea curățeniei oriunde ai nevoie.

Consumabile